Over
ons

Sportprojecten & materiaal

Sportimpex is, als erkend aannemer, actief in de projectmatige verkoop van uw sportprojecten en sportmateriaal. We richten ons naar (mede-)aannemers, gemeentebesturen, scholen en verenigingen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het inrichten van kleine tot middelgrote sportaccommaties, alsook het aanleveren van een selectie van het benodigde toebehoren op de Vlaamse markt.. Daarnaast staan wij in voor een brede reeks klussen en jobs gerelateerd aan uw accommodatie, al dan niet custom made.

Professioneel advies door meer dan 20 jaar ervaring

De bestuurder heeft al bijna twintig jaar ervaring met het inrichten van sportzalen. Vanuit de passie voor sport heeft de zaakvoerder de studies Master in de LO afgewerkt, hoewel hij ook interesse had voor bouw en constructie. Vanaf 2004 is hij professioneel actief in de branche van de sportinstallaties en – materialen.

Met ervaringen als leerkracht LO, maar ook enkele jaren ervaring als sportfunctionaris binnen een gemeente, is hij goed geplaatst om uw noden te erkennen.
3065894e-ccfb-4368-935c-7e75b155ff2f
Joris De Bisschop (bestuurder)

Wat u ook nodig hebt, mail of bel ons, wij helpen u graag verder met een offerte op maat!

Aarzel niet om een offerte of meer informatie te vragen. We helpen u verder met het beste advies en staan steeds open voor suggesties.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij horen graag over uw project. Op basis van uw wensen kunnen wij u adviseren over de ideale aanpak en hoe wij u hierbij kunnen bijstaan of ondersteunen. Wij beantwoorden graag uw vragen en verzorgen een vrijblijvende offerte. Onze sterkte is onze persoonlijke service, waarbij u steeds kan rekenen op uitgebreid advies en productkennis.